Forutsigelse av Bitcoin kontantpris: BCH for å teste $ 325, neste, analytiker

Bitcoin kontantprisvarsel forventer en ytterligere økning til $ 325.

BCH finner sterk støtte på $ 250 midt i et stigende marked.
Bitcoin-prisen trekker markedet inn i en bearish trend.

Spådommen om Cryptosoft Cash-prisen fra Guapeva antyder at prisen til slutt vil gå tilbake til $ 325-motstanden. Mens du fulgte kryptokurrency-kongen, steg BCH-prisen mot $ 262,5-merket på den relativt bullish 24-timershandelen 21. oktober.
1-dagers Bitcoin kontantprisanalyse
Bitcoin Cash Price Chart 1. – 21. oktober Bitcoin Cash Price Prediction Chart by Trading View

Valutaen steg til en dags høyde på $ 263,90. Bitcoin Cash ble priset til $ 260,30 amerikanske dollar i skrivende stund.

Bitcoin Cash Price Prediction: Hva er neste?

Guapeva mener BCH er klar til å bevege seg mot $ 325-marken. De tekniske indikatorene forventes å bevege seg mot det overkjøpte området neste.

Handelsparet testet tidligere 325-motstanden 16. august. Prisen falt under denne motstanden 7. mars, da kryptovalutaen observerte en stor bearish bevegelse og falt til $ 140-nivået. For øyeblikket ser det ut til at prisen gradvis beveger seg mot motstanden igjen. Prisen har dannet et bølgetall, og den siste etappen vil være en bullish sving som fører prisen til $ 325. Profitt for denne langsiktige posisjonen er $ 325. Bitcoin Cash har vært i akkumuleringsområdet en stund, og bølgetellingen vil inkludere en tilbakeslagsbevegelse mot akkumuleringssonen før prisen kan se en ytterligere oppadgående trend til $ 325.

Relativ styrkeindeks (RSI) ble markert over 60,00, noe som betyr at den tekniske indikatoren er i nøytral sone. RSI-indeksen falt nylig under 70,23 etter å ha sett en retrett. Den tekniske indikatoren har sett en annen bullish avvik, og den kan stige mot BCHUSD-parets overkjøpte sone. Stochastic Relative Strength Index (SRSI) forventes også å stige mot den overkjøpte sonen.

Et stort trekantmønster kan sees i diagrammet nedenfor, uthevet av Trading View-analytiker Marc Cee. Analytikeren tror at valutaen snart vil bryte over det trekantede mønsteret og danne et lignende stigende mønster i den langsiktige posisjonen.

Bitcoin Cash Price Chart 3. – 21. oktober Bitcoin Cash Price Prediction

Prisen har observert en nedgang i prisvolatiliteten, noe som betyr at BCHUSD-paret er nær et breakout mot oppsiden. Analytikeren fremhevet forskjellige kjøpsnivåer for kryptovalutaen, og de tror at Bitcoin Cash vil stige mot $ 20 000-markeringen på sikt.
Bitcoin kontantprisbevegelse på tekniske indikatorer

Prisdiagram for Bitcoin Cash 4. – 21. oktober Bitcoin Cash Prediction Prediction

Bollinger Bands viser svært lav prisvolatilitet i løpet av første kvartal på dagen. Kryptovalutaen observerte et sterkere bullish momentum og Bollinger Bands utvidet seg. Nærmere lukketiden ser det ut til at prisen støttes av midtlinjen mens du tester det øvre Bollinger-bandet. Den relative styrkeindeksen (RSI) ble markert til 55,78, noe som betyr at kryptovalutaen er nøytral. Tidligere på dagen steg RSI forbi 80.00, noe som indikerer at prisen var overkjøpt.